måndag 3 april 2017

Förra veckans topp tre

Pust, intensiv vecka som kulminerade i en intensiv helg är en härlig sammanfattning av vecka 13 och de sista dagarna var särskillt underbara, men nu behövs det lite återhämtning!

Veckan började med en resa till Örebro för att träffa ledningsgruppen inför torpkonferensen som är en återkommande kristen konferens på Närkeslätten. I kombination med resan fick jag möjlighet att dimpa ner i goda vänners vardag och hänga med deras minsting lite! 



Nr två på topplistan är den underbart roliga och härliga möhippehelg jag var på, därav att detta inlägget är sent. Helena som står fru i Maj överraskades på morgonen 1/4 och innan hon mött oss alla hade hon en svettig stund av att undra om allt var ett aprilskämt eller om hon faktiskt skulle få gå på sin möhippa :) Vi njöt av busigheter, skratt, rörda till glansiga ögon, tävlingar, samtal och umgänge! Ser verkligen fram emot bröllopet då vi får fortsätta umgås! 



Sista men ack så viktiga punkten är avslutningen på veckan som blev ost o kex hos frisören för att klämma in hårfix! Galet trevligt och härligt att börja veckan med att känna mig fräsch i håret igen! 










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar